Een voetballer in mijn situatie houdt altijd rekening met een vertrek

"Een voetballer in mijn situatie houdt altijd rekening met een vertrek"

12-12-2016 07:41
2

Jurgen Streppel wil Sam Larsson nog niet kwijt. De trainer van sc Heerenveen hoopt de smaakmaker te behouden voor zijn ploeg en denkt dat een winterse transfer voor de Zweed niet goed is.

"In de winterstop zie je niet vaak de beste transfers", boezemt Streppel hem angst in, in gesprek met De Telegraaf. Het is tegelijkertijd ook een dringend beroep. "Ik hoop dat ik nog heel lang met hem mag werken. (…) Of hij klaar is? De ene week is het beter dan de andere, al is hij een fantastische speler en al veel bewuster geworden in wat er van hem wordt verwacht."

Wedden

Meer odds

"Maar vorige week tegen Go Ahead maakte hij nul goals en gaf hij maar één assist. Dan moet hij zorgen dat hij twee goals maakt, want dát zijn momenten waarop je zeker op rendement wordt aangekeken", weet Streppel. Larsson scoorde afgelopen weekend tweemaal tegen Excelsior. "Tegen Excelsior was te zien dat hij goed heeft geluisterd."

Was het zijn laatste thuisduel in het Abe Lenstra Stadion? "Dit jaar wel", grijnst Larsson tegenover het Algemeen Dagblad. "Een voetballer in mijn situatie houdt altijd rekening met een vertrek."