Chelsea ziet geblesseerd PSV-doelwit met ziel onder de arm terugkeren

Chelsea ziet geblesseerd PSV-doelwit met ziel onder de arm terugkeren

12-12-2016 20:57
1

Kenedy is maandag met de ziel onder de arm teruggekeerd naar Chelsea. Bij Watford, dat het Braziliaanse talent leende van de stadgenoot, kwam hij niet aan de bak.

Chelsea stalde Kenedy in de slotfase van de zomerse transferperiode bij Watford, maar dat werd geen succes. Inmiddels is hij terug op Stamford Bridge. "We hebben Kenedy teruggestuurd naar Chelsea, omdat hij nooit fit is geweest", bevestigt Watford-manager Walter Mazzari op een persconferentie.

Een knieblessure speelde Kenedy gedurende zijn verblijf parten. Omdat er geen uitzicht is op een snel herstel, heeft Watford het huurcontract dat liep tot het einde van het seizoen met onmiddellijke ingang verscheurd. In totaal speelde de Braziliaan slechts vijftien minuten voor The Hornets.

Het is onbekend of Kenedy na de jaarwisseling wél een kans krijgt bij Chelsea. Antonio Conte, manager van The Blues, is zéér tevreden over zijn selectie, die drie punten los is aan kop van de Premier League. In de zomer was PSV nog voor Kenedy in de markt.