Mourinho zet deur wagenwijd open voor Memphis-vertrek: 'Wie ontevreden is...'

Mourinho zet deur wagenwijd open voor Memphis-vertrek: 'Wie ontevreden is...'

13-12-2016 23:39
7

Spelers die ontevreden zijn bij Manchester United en in januari graag willen vertrekken bij de Premier League-grootmacht, krijgen van manager José Mourinho alle medewerking. Dat betekent dat ook voor onder meer Memphis Depay de deur wagenwijd openstaat. 

Mourinho werd dinsdag gevraagd naar de situatie van enkele ontevreden bankzitters van The Red Devils. Naast Memphis zou ook Morgan Schneiderlin zijn bijrol op Old Trafford beu zijn. "Wie bij mij aanklopt, ontevreden is en weg wil, houd ik niet tegen zolang er maar een correcte vergoeding tegenover staat", aldus de Portugese oefenmeester tijdens een persconferentie. 

Memphis (22) komt dit seizoen amper aan bod bij United, de huidige nummer zes van de Premier League. De oud-aanvaller van PSV maakt vrijwel nooit meer deel uit van de wedstrijdselectie van Mourinho. In de afgelopen maanden is Memphis gelinkt aan diverse clubs. Everton, werkgever van Ronald Koeman, zou hem in januari graag naar Goodison Park willen halen. Ook onder meer AC Milan, AS Roma en Fenerbahçe worden gelinkt aan de international.