'Entourage Odegaard ziet vertrek naar Eredivisie als reële mogelijkheid'

'Entourage Odegaard ziet vertrek naar Eredivisie als reële mogelijkheid'

26-12-2016 16:32
22

De kans bestaat dat Martin Odegaard in januari naar de Eredivisie verkast. Het management van het Noorse supertalent zou dat zien als een reële mogelijkheid.

Odegaard maakte bijna twee jaar geleden met veel bombarie de overstap van Stromsgodset naar Real Madrid, maar komt niet in het Spaanse stuk voor. Trainer Zinedine Zidane gunde hem eind november wel eindelijk zijn officiële debuut in het maagdelijk wit van Real Madrid, na 679 dagen wachten.

Een nieuwe kans blijft vooralsnog uit voor Odegaard en dat zet zijn entourage opnieuw aan het denken, meldt Marca. De kans op een tijdelijk vertrek in januari is groot. Nu een Franse huurtransfer uitgesloten lijkt, wordt de Eredivisie door het Odegaard-kamp gezien als een serieuze optie.

Op dit moment is geen enkele Eredivisie-club aan de komst van Odegaard gelinkt. De zeventienjarige Noor, de jongste international ooit van het land, was anderhalf jaar geleden wel nadrukkelijk in beeld bij Ajax. De Amsterdammers visten achter het net toen Real Madrid zich met een lucratief contract meldde voor Odegaard.