'Spurs, Arsenal én Chelsea houden situatie van Koeman-middenvelder in de gaten'

'Spurs, Arsenal én Chelsea houden situatie van Koeman-middenvelder in de gaten'

30-12-2016 15:34

Tottenham Hotspur overweegt in januari een bod uit te brengen op Ross Barkley. Kwaliteitskrant The Guardian schrijft dat vrijdag. De 23-jarige middenvelder van Everton wordt al een tijdje gelinkt aan de grootmacht uit Londen. Ook Arsenal en Chelsea houden de situatie van Barkley in de gaten. 

Op Goodison Park komt de international dit seizoen niet uit de verf. Ronald Koeman uitte al een paar keer kritiek op Barkley, die twee keer scoorde in zestien Premier League-duels. Aanvankelijk schreven Britse media dat Spurs van plan was om komende zomer in gesprek te gaan met Everton over een transfer, maar mogelijk gaan de twee Premier League-ploegen dus al in januari om de tafel. 

Wedden

Meer odds

Niet alleen Tottenham is gecharmeerd van Barkley, die in 2010 debuteerde voor The Toffees en in Liverpool vastligt tot de zomer van 2018. Arsenal en Chelsea zien in de rechtspoot eveneens een geschikte aanwinst. The Guardian stelt dat die twee clubs in januari waarschijnlijk géén bod gaan uitbrengen op Barkley. Tottenham-manager Mauricio Pochettino heeft zijn zinnen gezet op de komst van een extra aanvallende middenvelder. Ook Isco is in beeld op White Hart Lane.