'Manager van potentiële nieuwe club Narsingh krijgt budget van 35,2 miljoen'

'Manager van potentiële nieuwe club Narsingh krijgt budget van 35,2 miljoen'

02-01-2017 08:40
1

Paul Clement is de beoogde nieuwe manager van Swansea City en krijgt een flink transferbudget om zijn ploeg te behoeden voor degradatie. Dat meldt boulevardkrant The Daily Mirror. Met liefst 35,2 miljoen euro kan hij de transfermarkt op.

Het lijkt er dus op dat The Swans voldoende geld voorhanden hebben om een transfer van Luciano Narsingh mogelijk te maken. Hij wordt veelvuldig in verband gebracht met de Premier League-club. De transfer is op een haar na rond. Mogelijk wacht men op de goedkeuring van de nieuwe manager van de club. Hekkensluiter Swansea hoopt Clement volgens het gerucht voor dinsdagavond aan te stellen.

Er ligt een contract klaar tot medio 2019 voor de tweede man bij Bayern München, die Bob Bradley kan vervangen. Daarnaast heeft Swansea dus flink wat geld bij elkaar gesprokkeld voor transfers. Vooral in de voorhoede en achterhoede is er flink versterking nodig, zo wordt gemeld. De eigenaren zijn bang vanwege de lage positie op de ranglijst en proberen degradatie af te wenden met flinke investeringen.