Boskamp bezorgd: Ik vrees dat het over is. Dit is niet gespeeld, hoor

Boskamp bezorgd: "Ik vrees dat het over is. Dit is niet gespeeld, hoor"

25-06-2020 11:34 Laatste update: 11:37
66

Jan Boskamp houdt zijn hart vast voor de toekomst van Veronica Inside. Na de geruchtmakende uitzending van maandagavond is het misschien wel over, vreest de vaste gast.

René van der Gijp en Johan Derksen staan op voet van oorlog met presentator Wilfred Genee. "Ik denk niet dat ze samen nog op vakantie gaan", zegt Boskamp met gevoel voor understatement tegen Het Laatste Nieuws. Hij ziet het het 'ontploft' is. "Ik vrees dat het over is. Dit is niet gespeeld, hoor."

"Ik heb al veel ruzietjes meegemaakt, want meestal zit ik er middenin, maar dit is ongezien. Die drie zijn niet de beste vrienden, maar ze weten wat ze aan elkaar hebben."

Boskamp, die vanwege de coronamaatregelen de laatste tijd minder vaak aanschoof, hoopt dat het programma zijn spontaniteit niet verliest, mocht er een volgend seizoen komen. "De sterkte van het programma is dat niets wordt voorbereid. Alles kan en alles mag, dat maakt het heel erg spontaan."

"En natuurlijk worden er eens mensen ‘op hun pik' getrapt, dat hoort erbij. Dat is humor, dat is dollen.Ik ben vaak genoeg het slachtoffer en dan zit je daar voor 'Jan lul'. Als iedereen vanaf nu op z'n hoede moet zijn dan verliest het programma z'n charme."