Jurriën en Quinten Timber onafscheidelijk: 'Hebben het gezellig op zolderkamer'

Jurriën en Quinten Timber onafscheidelijk: 'Hebben het gezellig op zolderkamer'

Gepubliceerd: zaterdag 2 oktober 2021 om 12:52za 02-10-2021 om 12:52

Aanstaande zondag is het in de Johan Cruijff Arena Ajax tegen FC Utrecht, maar ook Jurriën Timber tegen Quinten Timber. De twee staan voor het eerst tegenover elkaar in de Eredivisie. En dat voelt vreemd voor moeder Marilyn.

De broertjes Timber begonnen allebei in de jeugdopleiding, voordat ze samen de overstap maakten naar Ajax. Jurriën is inmiddels doorgebroken in Amsterdam, Quinten staat onder contract bij Utrecht. ""Bij Feyenoord stonden ze samen centraal achterin. Er was een seizoen waarin ze kampioen werden en in de hele competitie maar zes goals tegen kregen. Dan ben je wel trots als moeder", zo vertelt Marilyn Timber in gesprek met De Telegraaf.

Jurriën en Quinten zijn nog steeds heel erg close, ze slapen zelfs nog bij elkaar op de kamer. "Het is echt heel bijzonder", zo vervolgt Marilyn. "Het is zó apart dat die twee jongens die samen zijn opgegroeid en altijd alles samen hebben gedaan ineens tegenover elkaar staan. We hebben het thuis natuurlijk al de hele week erover. De jongens slapen bij elkaar en op hun zolderkamer hebben ze het er voor het slapen gaan over de wedstrijd die eraan komt."

De broers verdienen bij Utrecht en Ajax een prima salaris, maar kiezen nog steeds voor hun zolderkamer. "De jongens zijn heel hecht. Ze hebben het zo naar hun zin op hun zolderkamer. Ze zijn 'm nu zelf helemaal aan het opknappen. Ze hebben het echt leuk met elkaar", zo sluit moeder Marilyn af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws