'Vertrekkende Onana zorgt met gedrag voor irritaties binnen Ajax'

'Vertrekkende Onana zorgt met gedrag voor irritaties binnen Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 5 oktober 2021 om 09:36di 05-10-2021 om 09:36

Het gedrag van Andre Onana leidt tot irritaties binnen Ajax, meldt Voetbal International. Bij de Amsterdamse club zijn veel mensen ervan overtuigd dat de Kameroense doelman 'allang' een contract heeft getekend bij een andere club.

Dinsdagochtend kwam naar buiten dat Onana al een aantal maanden een akkoord heeft met Internazionale. De doelman stelde recent tegenover De Telegraaf echter dat hij nog oren heeft naar een contractverlenging bij Ajax. Dat zorgt voor irritatie bij de Amsterdammers, weet VI.

De mensen binnen Ajax zien het interview van Onana als 'een charmeoffensief voor eigen gewin'. "Hij heeft allang elders een voorcontract getekend", is een zin die veel gehoord is binnen Ajax.

VI bevestigt ook dat Onana in maart een verbeterde contractaanbieding heeft gekregen van de landskampioen. Die wees de achttienvoudig international echter af, wat in het verkeerde keelgat schoot bij Ajax. Sinds dat moment hoopte de club op een verkoop van Onana, maar die kwam er niet. De goalie zette een streep door transfers naar OGC Nice en Olympique Lyon afgelopen zomer, zodat hij naar Internazionale kan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws