'Waarschijnlijk worden er weer drie punten afgehaald, dan hebben we ze alvast'

'Waarschijnlijk worden er weer drie punten afgehaald, dan hebben we ze alvast'

10-10-2021 17:55
32

Thomas Verheydt probeert zijn hoofd erbij te houden bij ADO Den Haag. Achter de schermen is er het een en ander aan de hand, maar de spelers krijgen daar juist energie van, zegt Verheydt.

De overname van ADO is nog niet rond en daarnaast heeft de club al zes punten in moeten leveren omdat de begroting niet op orde was. Maandag komen daar waarschijnlijk weer drie punten bij. "Hoe je daarmee omgaat? Het is moeilijk uit te leggen, maar wij halen er een beetje kracht uit", zegt Verheydt tegen ESPN.

Wedden

Meer odds

"Waarschijnlijk worden er maandag weer drie punten afgehaald, dan hebben we ze nu weer te pakken. Tuurlijk word je daar moedeloos van, maar het is niet anders. We hopen dat er over drie weken duidelijkheid is, zodat we rustig kunnen voetballen", zegt de spits. "Tot nu toe gaat het goed. Als we wedstrijden blijven winnen, kunnen we misschien wel rare dingen gaan doen."

ADO won zondag met 3-2 van FC Den Bosch en heeft de zevende zege van het seizoen te pakken. De club staat nu vierde op de ranglijst.