Ophef rond 'idioot' Neymar, zus en vader halen uit: Goed dat ik niet voetbal

Ophef rond 'idioot' Neymar, zus en vader halen uit: "Goed dat ik niet voetbal"

12-10-2021 09:05 Laatste update: 09:57
30

De zus en vader van Neymar zijn boos op Galvão Bueno. De Braziliaanse commentator zou de aanvaller hebben uitgemaakt voor 'idioot'. De familie van Neymar gaat vol in de ankers.

Bueno (71), een gerenommeerde Braziliaanse commentator, deed zondag verslag van de wedstrijd tussen Brazilië en Colombia. Hoewel er geen hard bewijs is, is men er in Brazilië van overtuigd dat Bueno Neymar een 'idioot' noemde. Het gebeurde nadat de ster van Paris Saint-Germain het veld verliet.

Rafaela Santos, de zus van Neymar, kan het niet waarderen en zocht Instagram op om haar frustraties te uiten. "Iemand heeft mijn broer een idioot genoemd. Het is maar goed dat ik niet voetbal. Anders zou ik iemand bij de haren grijpen en een rode, gele, groene en blauwe kaart krijgen. Ik heb niet het geduld dat mijn broer heeft", zei ze.

Ook Neymar sr. klom in de pen. Hij haalt aan dat zijn zoon kritiek gekregen heeft omdat hij op de foto ging met een fan terwijl hij een masker op had. 'Gemaskerd, verwend, wisselvallig en nu ook nog een idioot', schrijft hij op Instagram. 'Waar is het respect voor de medemens? Ja, hij droeg een masker. Puur om gezondheidsredenen, het is protocol. Dit is voor de fan een unieke kans. Een idioot? Nee! Hij is een held!'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Neymar Pai (@neymarpai_)