'Heb genoeg aanbiedingen gehad om hoofdtrainer te worden, club moet bij me passen'

'Heb genoeg aanbiedingen gehad om hoofdtrainer te worden, club moet bij me passen'

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 16:01di 12-10-2021 om 16:01

In navolging van hoofdtrainer Arne Slot werd ook assistent-trainer Marino Pusic ontslagen door AZ. De reden: beiden spraken ze met Feyenoord. Van Slot wist AZ het niet, van Pusic naar verluidt wel. 

Toch besloot AZ om met Pusic te breken. Hoe voelde dat? "Ik ben graag vrij om mijn eigen keus te maken. Laat me niet door angst leiden, door het verliezen van een baan. Dat maakt me geestelijk onafhankelijk", zegt Pusic tegen de Gelderlander.

"Ik volg altijd mijn eerste gedachte, mijn intuïtie. Dat is geen nattevingerwerk. Intuïtie is gestoeld op diepgewortelde ervaringen waarop ik mijn keuzes maak. Nu zit ik met Arne Slot bij Feyenoord. Ik werk al drie jaar prettig én succesvol met hem. Dat zegt genoeg: ik heb het erg naar mijn zin bij Feyenoord", zegt Pusic.

Pusic kon ook aan de slag als hoofdtrainer. Hij weet niet of hij dat ooit nog wordt. "Ik heb genoeg aanbiedingen gehad om hoofdtrainer te worden, maar een club moet bij me passen. Ik ben buitengewoon ambitieus. Maar nu ben ik assistent-trainer van Feyenoord en daarvoor geef ik alles."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws