Pasveer ontwijkt discussie over Onana: 'Ik heb daar ook niets van te vinden'

Pasveer ontwijkt discussie over Onana: 'Ik heb daar ook niets van te vinden'

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 07:29wo 13-10-2021 om 07:29

Remko Pasveer is sinds de blessure van Maarten Stekelenburg de eerste keuze onder de lat bij Ajax. Na een aantal onzekere optredens van de doelman is in Amsterdam de discussie losgebarsten over de vraag of Andre Onana, als hij weer speelgerechtigd is, terug moet keren onder de lat of niet. Pasveer houdt zichzelf niet bezig met deze vraag.

"Ik ben bezig met mezelf en het team, dit is een zaak van de club en Andre. Ik heb daar ook niets van te vinden", vertelt Pasveer in gesprek met Voetbal International. "Ik ben hier gekomen om te doen wat er van me gevraagd wordt. Dat is elke dag alles geven, en dat zal ik blijven doen. Wat er met die situatie gaat gebeuren, dat is aan hen."

Pasveer geeft aan Onana regelmatig te spreken, maar vertelt dat er niet over de situatie van de Kameroener gesproken wordt. "Ik ken hem natuurlijk al een tijdje, omdat we vaak tegen elkaar hebben gespeeld. Dat was altijd leuk. Hier praten we ook over wedstrijdsituaties, dat gebeurt allemaal ontspannen. Ik heb er ook helemaal geen invloed op wat er met hem gaat gebeuren."

Met het feit dat hij nu eerste doelman is, houdt Pasveer zich ook niet erg bezig. "Het enige wat ik kan doen is mijn stinkende best en ervoor zorgen dat we zo vaak mogelijk de nul houden. De trainer zal er vast een idee bij hebben en dat in zijn hoofd hebben, maar voor mij is het gewoon zaak te laten zien dat ik stabiel ben", concludeert hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws