Tadic laat zien wie de baas is bij Servië: 'Hij moet weten wie er ouder is'

Tadic laat zien wie de baas is bij Servië: 'Hij moet weten wie er ouder is'

Dusan Tadic liet uitblinker Dusan Vlahovic even zien wie de baas is bij Servië. Vlahovic nam zijn ploeg met twee doelpunten bij de hand tegen Azerbeidzjan en had nog een derde keer kunnen scoren, ware het niet dat Tadic daar een stokje voor stak.

In de slotfase kreeg Servië een strafschop die Vlahovic dolgraag wilde nemen, maar Tadic eiste de bal op. De Servische fans namen hem dat niet in dank af en begonnen te fluiten. "Hij moet weten wie er ouder is", zegt Tadic tegen het Servische Informer. "Hij scoorde twee keer en ik zei dat ik hem nog wel zou helpen met de derde, maar helaas gebeurde dat niet. Er komen nog zat kansen aan hem, hij gaat nog veel goals maken."

Servië neemt het in de laatste WK-kwalificatiewedstrijd uit op tegen Portugal. Het zal erom spannen: Servië is met zeventien punten koploper in Groep A, Portugal heeft slechts één puntje minder. "Als iemand ons had gezegd dat we er nu zo voor zouden staan, had ik daar meteen voor getekend. We spelen in een directe ontmoeting met Portugal voor een WK-ticket, wat is er mooier?"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s