Van den Brom duidelijk over Dessers: 'Moet gaan spelen bij Feyenoord'

Van den Brom duidelijk over Dessers: 'Moet gaan spelen bij Feyenoord'

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 22:13do 14-10-2021 om 22:13

Laatste update: donderdag 14 oktober 2021 om 23:04do 14-10-2021 om 23:04

KRC Genk-trainer John van den Brom hoopt dat Cyriel Dessers meer gaat spelen bij Feyenoord. De Belgische aanvaller begon het seizoen onder Van den Brom, maar werd op Deadline Day verhuurd aan de Stadionclub. Bij Feyenoord is Dessers echter geen basisklant.

In gesprek met ESPN legt Van den Brom uit hoe de huurtransfer tot stand kwam. "Paul Onuachu (huidige spits van Genk, red.) is onze onbetwiste nummer één, ook voor mij. Cyriel zat daar altijd achter", begint de Nederlandse coach. "Cyriel wilde natuurlijk meer. Hij had moeite met het feit dat hij wat minder speelde. Toen bleek dat Onuachu zou blijven, waren er veel clubs die Cyriel wilden halen."

"Er was vooral interesse vanuit Nederland", gaat Van den Brom verder. "Voor hem was het een goede keus om naar Feyenoord te gaan, maar hij moet daar wel gaan spelen. Dan wordt hij voor Feyenoord en voor ons een meerwaarde."

Dessers stond nog geen wedstrijd in de basis bij Feyenoord. De 26-jarige spits kwam wel een aantal keer als invaller binnen de lijnen. Momenteel staat de teller op twee goals na zes wedstrijden over alle competities voor Dessers bij Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws