Sterling vertelt over mogelijk vertrek bij City: 'Dan sta ik ervoor open'

Sterling vertelt over mogelijk vertrek bij City: 'Dan sta ik ervoor open'

14-10-2021 23:41
26

Raheem Sterling overweegt om te vertrekken bij Manchester City als hij niet meer speeltijd krijgt. Dat vertelt de Engelse aanvaller bij een evenement van FT Business of Sports US.

Sterling is op een zijspoor beland bij Manchester City. De 26-jarige linksbuiten wordt ook sterk gelinkt aan een vertrek uit Engeland. De naam van onder meer FC Barcelona wordt regelmatig genoemd. Bij de meeting van FT Business of Sports US geeft Sterling toe dat hij denkt over een exit bij City. "Als de mogelijkheid zich voordoet om ergens anders heen te gaan voor meer speeltijd, dan sta ik daarvoor open", stelt hij. "Het is het belangrijkst voor mij om te kunnen voetballen."

"Als Engelse speler ken ik alleen de Premier League nog", gaat Sterling verder. "Ik heb altijd wel gedacht: misschien zou ik ooit wel in het buitenland willen spelen, om te zien hoe ik het daar zou doen."

Sterling wil, ondanks zijn gebrek aan speeltijd, niet moeilijk doen. "Ik ben niet iemand die gaat klagen", stelt hij. "Ik heb niet geprobeerd om dit groter te maken dan het in werkelijkheid is."