'Zaterdag terug bij PSV, maar ben er niet om gezellig handjes te schudden'

'Zaterdag terug bij PSV, maar ben er niet om gezellig handjes te schudden'

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 14:10vr 15-10-2021 om 14:10

Laatste update: vrijdag 15 oktober 2021 om 15:40vr 15-10-2021 om 15:40

PSV is geen onbekend terrein voor Art Langeler, de trainer van PEC Zwolle die zaterdag even terug is in Eindhoven. Maar niet voor een bakje koffie of een gezellig gesprek, Langeler komt voor de drie punten.

Langeler was vier jaar lang hoofd jeugdopleidingen bij PSV. Nu is hij trainer van PEC, dat laatste staat in de Eredivisie. "Het is speciaal om voor even bij PSV terug te keren. Ik heb er vier mooie jaren gehad, maar ben er morgen niet om gezellig handjes te schudden. Het tactisch plan is uitgebroed en staat. We gaan compacter spelen dan normaal, al gooien we de boel niet compleet om", zegt Langeler via de officiële kanalen van PEC.

"PSV-uit is één van de moeilijkste en tevens mooiste wedstrijden van het seizoen. We moeten daarbij minder lief spelen, meer op het randje, wat brutaler en gemener. Met uiteindelijk als doel om resultaat te halen. Niet alleen morgen, maar de komende weken", vervolgt Langeler.

De selectie van PEC is fit, zegt Langeler. "De Wit sluit weer aan bij de selectie en ook Adzic is gretig. Hij laat op trainingen zijn meerwaarde zien, nu moet hij dat doorvertalen naar de wedstrijden. Ik ben blij dat ik steeds meer keuzes moet gaan maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws