'Ihattaren maakt zich ook onmogelijk bij Sampdoria: debuut is mijlenver weg'

'Ihattaren maakt zich ook onmogelijk bij Sampdoria: debuut is mijlenver weg'

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 13:45vr 15-10-2021 om 13:45

Laatste update: vrijdag 15 oktober 2021 om 13:55vr 15-10-2021 om 13:55

Het is nog maar de vraag of Mohamed Ihattaren ook maar één minuut voor Sampdoria gaat spelen. De middenvelder keerde vanwege 'privé-redenen' terug naar Nederland, maar er speelt meer. Het Algemeen Dagblad pakt vrijdagmiddag groot uit met nieuws over Ihattaren.

Dat Ihattaren om 'privé-redenen' naar Nederland is gegaan, is een formele verklaring van Sampdoria. Achter de schermen speelt er meer. Dat Ihattaren niet speelt, heeft niet alleen te maken met 'aanpassingsproblemen', Sampdoria lijkt het nu al gehad te hebben met hem.

Ihattaren is ongelukkig in Italië en Sampdoria zelf heeft het al helemaal gehad met zijn 'gedrag en gebrek aan professionaliteit', aldus het AD. 'De middenvelder trainde lange tijd individueel om fit te worden in Genua, maar de mensen in zijn omgeving kregen toen al amper grip op hem.'

De kritiek bij PSV was dat Ihattaren zich niet altijd aan afspraken hield. Daarom zette trainer Roger Schmidt hem uit de selectie. Ook Sampdoria worstelt met dat probleem, Ihattaren lijkt moeite te hebben met het profbestaan en het ziet er niet naar uit dat hij ooit voor Sampdoria in actie gaat komen.

Juventus haalde Ihattaren afgelopen zomer op bij PSV en verhuurde hem meteen door. Mocht Ihattaren niet meer terugkeren bij Sampdoria, dan kan hij pas in januari van club wisselen. Bij Juventus is er op dit moment geen plek voor hem. Ihattaren heeft in Turijn nog een contract tot 2025.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws