Slot snapt ongeloof bij Linssen: 'Maar Toornstra is iets populairder'

Slot snapt ongeloof bij Linssen: 'Maar Toornstra is iets populairder'

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 21:29vr 15-10-2021 om 21:29

Arne Slot snapt wel dat Bryan Linssen het onterecht vindt dat Jens Toornstra aan de haal ging met het Doelpunt van de Maand bij Feyenoord. Ook de trainer van de Rotterdammers meent dat de Limburgse aanvaller meer recht had op de prijs.

Linssen scoorde op fraaie wijze tegen sc Heerenveen, maar de goal van Toornstra in de topper tegen PSV kreeg de voorkeur. "Ik vond die van Bryan mooier als ik eerlijk moet zijn", lacht Slot op de persconferentie. "Achter je standbeen de bal binnenwerken is iets unieker dan hoe Jens hem maakt, al was dat technisch ook heel knap. Maar het is mijn inschatting dat Bryan iets populairder moet worden bij de supporters. Ik denk dat Jens wat hoger in de hiërarchie staat als het om populariteit gaat."

"Als Bryan nog meerdere jaren bij Feyenoord speelt, gaat hij misschien ook wel deze Goal of the Month competition winnen", grapt Slot. De uitkomst wordt bepaald door Het Legioen. "Jens heeft een streepje voor, wat volledig terecht is gezien het kampioenschap die hij won en de prijzen die hij heeft gewonnen. Maar de manier waarop Bryan nu speelt zorgt ervoor dat hij steeds populairder wordt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws