Nu zat ik in het stadion en hoorde ik de hymne, Ajax heeft geweldige fans

"Nu zat ik in het stadion en hoorde ik de hymne, Ajax heeft geweldige fans"

17-10-2021 08:19
40

Mohamed Daramy is nog steeds aan het wennen bij Ajax, maar kan zich naar alle waarschijnlijkheid opmaken voor zijn Champions League-debuut. De Deense aanvaller kan niet wachten totdat het zover is.

Ajax ontvangt dinsdag Borussia Dortmund. Daramy zat tegen Sporting Portugal en Besiktas al op de bank, maar viel in beide wedstrijden niet in. "Je Champions League-debuut is altijd een mooie herinnering", vertelt hij aan Ajax TV. "Het zou fantastisch zijn als dat thuis gebeurt, met alle fans erbij."

In Lissabon en Amsterdam heeft Daramy dus al een voorproefje gekregen van de Champions League-sfeer. "Die eerste wedstrijd (de 1-5 tegen Sporting, red.) was geweldig. Dat was heel anders dan normaal: eerst keek ik de Champions League altijd thuis, nu zat ik in het stadion en hoorde ik de hymne. Ajax heeft geweldige fans die zich altijd laten horen, very nice. En mooi dat Haller meteen vier keer scoorde bij zijn Champions League-debuut. Ik zat zo gelukkig op de bank: hij bleef maar scoren!"

Dat hij zelf niet in mocht vallen tijdens die feestelijke avond, deert Daramy niet. "Daar hoopte ik wel op, maar dat is voetbal: misschien de volgende keer weer. Het was een prima teamprestatie. We just killed them."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie