Breaking news

Beslissingen in Champions League: feest bij Benfica, Salzburg en Lille OSC

Spurs-spelers in actie nadat Newcastle-fan onwel wordt: Leg de wedstrijd stil

Spurs-spelers in actie nadat Newcastle-fan onwel wordt: "Leg de wedstrijd stil"

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 09:18ma 18-10-2021 om 09:18

De Premier League-wedstrijd Newcastle United-Tottenham Hotspur van zondag werd tijdelijk onderbroken nadat een fan van de thuisploeg onwel werd op de tribune. De medische hulp was snel ter plaatse, doordat de spelers van Tottenham kordaat handelden.

Linksback Sergio Reguilón attendeerde scheidsrechter Andre Marriner op het voorval. "Ik zag een man gestrekt op de grond liggen, die werd gereanimeerd door een vrouw. Het maakte me erg nerveus, dus ik zei tegen de scheidsrechter: moet je zien, zo kunnen we geen wedstrijd spelen, leg de wedstrijd stil", liet de Spanjaard weten aan Sky Sports. "Maar het gaat nu goed met hem, toch (Newcastle maakte na het incident bekend dat de supporter gestabiliseerd is en naar het ziekenhuis vervoerd kon worden, red.)? Dat is belangrijker dan al het andere."

Ploeggenoot Eric Dier waarschuwde in de tussentijd het aanwezige medisch personeel. "We weten dat ze de beschikking hebben over defibrillators", verklaarde aanvoerder Harry Kane. "Dus Eric rende die kant op en vroeg of ze er eentje hadden."

Tottenham won overigens met 2-3 bij Newcastle United. The Magpies zijn na hun recente overname de rijkste club ter wereld, maar trapten hun Saudische tijdperk dus af met een nederlaag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws