Buijs woest: 'Of ze moeten aangeven dat er een ander voor de groep moet staan'

Buijs woest: 'Of ze moeten aangeven dat er een ander voor de groep moet staan'

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 12:33ma 18-10-2021 om 12:33

Danny Buijs heeft het gehad: FC Groningen wist zondag ook van Sparta niet te winnen (1-1), maar vooral de manier waarop zijn ploeg zich gedroeg op Het Kasteel is tegen het zere been van de woedende trainer.

Buijs is razend. "Voor het eerst in mijn bijna 3,5 jaar bij FC Groningen heb ik in de tweede helft geen team meer op het veld zien staan", foetert de trainer tegenover RTV Noord. Hij zag het overal misgaan. "Mensen die niet meer willen omschakelen, de houding van sommige spelers, gebaartjes en weerwoord... Daar heb ik me echt kapot aan geïrriteerd."

De spelersgroep van Groningen is na de wedstrijd streng toegesproken door Buijs, die verandering eist. "Of ze moeten aangeven dat er een ander voor de groep moet staan. Kan ook een oplossing zijn. Of ik moet andere spelers opstellen."

"Ik steek mijn hele ziel en zaligheid in deze club. Dan kan ik dit gedrag niet accepteren. Het gaat om een paar jongens, die moeten in de spiegel gaan kijken", aldus de trainer, die geen namen en rugnummers wil noemen. "Het was stil na afloop. En dat was maar goed ook voor sommige spelers, want ze moesten goed luisteren naar wat ik te zeggen had."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Haalt Buijs de kerst bij Groningen?

Ja
64%
Nee
36%
(1851 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws