Nieuwe PEC-directeur verkoopt eigen bedrijf en gaat aan de slag in Zwolle

Nieuwe PEC-directeur verkoopt eigen bedrijf en gaat aan de slag in Zwolle

19-10-2021 10:40
26

PEC Zwolle heeft officieel een nieuwe algemeen directeur. Marcel Boudesteyn volgt Adriaan Visser per 1 november op. De komst van Boudesteyn hing al in de lucht.

Boudesteyn speelde tussen 1996 en 2003 voor het toenmalige FC Zwolle. Na zijn loopbaan ging de oud-middenvelder aan de slag als amateurtrainer en ondernemer. Boudesteyn had een eigen bedrijf, maar dat heeft hij inmiddels verkocht. Daardoor kan hij vanaf 1 november fulltime aan de slag bij PEC.

Tegenover de clubkanalen van PEC laat Boudesteyn weten dat hij blij is met zijn nieuwe job. "Op dit moment komt alles hartstikke mooi samen", stelt hij. "Voetbal is van jongs af aan mijn grote passie en na tientallen jaren als ondernemer is dit een perfect moment om mijn drive en ambitie in te gaan zetten om verder te bouwen aan de potentie van PEC Zwolle. Ik voel me ontzettend gedreven om deze mooie club verder vooruit te helpen en kan niet wachten om te beginnen."

Han Brouwers, voorzitter van het Stichtingsbestuur, reageert namens PEC op de aanstelling van Boudesteyn. "Wij zijn blij met de komst van Marcel en vinden hem de juiste man op de juiste plek. Marcel is een voetbaldier, die onze club als oud-speler goed kent. Ook heeft hij een uitstekend netwerk vanwege zijn achtergrond als voetballer maar vooral ook als ondernemer. Het doet me goed dat we tot overeenstemming zijn gekomen en dat Marcel hier over twee weken van start gaat."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie