Bergwijn zal rentree maken in Arnhem: We need Stevie. Ik herhaal: we need Stevie

Bergwijn zal rentree maken in Arnhem: "We need Stevie. Ik herhaal: we need Stevie"

Gepubliceerd: woensdag 20 oktober 2021 om 13:56wo 20-10-2021 om 13:56

Laatste update: woensdag 20 oktober 2021 om 13:59wo 20-10-2021 om 13:59

Steven Bergwijn zal donderdagavond in Arnhem zijn rentree voor Tottenham Hotspur gaan maken. Manager Nuno Espírito Santo heeft dat woensdag bevestigd tijdens zijn perspraatje.

Bergwijn speelde begin september met het Nederlands elftal tegen Turkije, maar is sindsdien in clubverband niet meer in actie gekomen vanwege een blessure. Zondag zat hij alweer op de bank tegen Newcastle United, donderdag staat hij in de basis tijdens de Conference League-wedstrijd tegen Vitesse. "Hij voelt zich goed, dus hij zal vanaf het begin spelen", meldt Nuno.

De Portugees is zeer te spreken over de inbreng van Bergwijn tijdens de eerste weken van het seizoen. "Hij is helaas geblesseerd geraakt bij de nationale ploeg, maar hij is nu op de weg terug. Het gaat erom dat hij sterker, fitter en sneller wordt. Hij is een getalenteerde speler, uniek in onze selectie en hij kan ons veel brengen. We need Stevie. Ik herhaal: we need Stevie."

Vitesse en Tottenham trappen donderdag om 18.45 uur af in een uitverkochte GelreDome. De Noord-Londenaren hebben vier punten gepakt in hun eerste twee Conference League-wedstrijden en staan samen met Stade Rennes bovenaan in Groep G, Vitesse volgt met drie punten, NS Mura sluit de rij met nul punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kan Vitesse stunten tegen Tottenham Hotspur?

Ja, ze gaan winnen
25%
Ja, ze gaan gelijkspelen
18%
Nee
57%
(1124 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws