Linssen knuffelt met Union Berlin-trainer: 'Weleens gesproken over transfer'

Linssen knuffelt met Union Berlin-trainer: 'Weleens gesproken over transfer'

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 08:48vr 22-10-2021 om 08:48

Bryan Linssen maakte na een slim zetje in de rug van Robin Knoche de 2-0 voor Feyenoord in het Conference League-duel met Union Berlin. De Limburger is zich na afloop van geen kwaad bewust in De Kuip.

Linssen wordt door ESPN-verslaggever Pascal Kamperman gevraagd of hij het zelf geen overtreding vond. "Je bent toch een Nederlander?", lacht de aanvaller na de 3-1 zege van Feyenoord. In de Nederlandse kranten werd hij al geprezen om zijn slimme duwtje.

"De ene scheidsrechter fluit ervoor en de ander niet", gaat Linssen op serieuzere toon verder. "Maar hoe vaak word ik zo in mijn rug geduwd door een centrale verdediger en krijg ik ook geen vrije trap mee? Zeg het maar... Heel vaak is het zo dat de scheidsrechters snel fluiten als een verdediger valt. Maar als een aanvaller naar de grond gaat, zeggen ze: Opstaan! Volgens mij zijn de regels altijd hetzelfde, toch?"

Het viel op dat Linssen rond het duel sprak en knuffelde met Union-trainer Urs Fischer. "Ik heb wel eens een gesprek met hem gehad over een transfer. Als je hem dan tegenkomt in zo'n wedstrijd, is het netjes om elkaar te groeten. Het was toen een goed gesprek dat niks opleverde, zoals zo vaak. Ik ga verder niet in op details, maar als jullie een beetje nadenken, dan weten jullie het ook wel."

Linssen had voor zijn overstap naar Feyenoord ook de kans om aan de slag te gaan in de Duitse hoofdstad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws