Oud-Ajacied Bakboord maakt na twee jaar blessureleed rentree bij Heracles

Oud-Ajacied Bakboord maakt na twee jaar blessureleed rentree bij Heracles

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 18:17vr 22-10-2021 om 18:17

Navajo Bakboord gaat na bijna twee jaar afwezigheid zijn rentree maken in de basis van Heracles. De rechtsback, die in de jeugdopleiding bij Ajax speelde, scheurde in het najaar van 2019 zijn kruisband en herstelde sindsdien van zijn blessureleed.

Komend weekend kan Bakboord, die in de zomer van 2019 de overstap maakte van de Ajax-jeugd naar Heracles, tegen PEC Zwolle eindelijk weer minuten gaan maken in de hoofdmacht van de Almeloërs. "Bij het tweede team heeft Navajo al een wedstrijd of zeven helemaal gespeeld. Het ziet er goed uit, maar vanzelfsprekend is hij nog niet terug op het niveau van voor zijn blessure", wordt trainer Frank Wormuth geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Tijdens de blessure van Bakboord was eerst Tim Breukers de vervangend rechtsback en later haalde Heracles het talent Noah Fadiga. Laatstgenoemde is doorgaans de vaste rechtsback van de Almeloërs, maar doordat hij geschorst is kan Bakboord nu zijn rentree gaan maken.

Het duel met PEC Zwolle staat zaterdagavond om 20.00 uur op het programma. De Zwollenaren staan momenteel laatste in de Eredivisie, met één punt uit negen wedstrijden. Heracles doet het beter en verzamelde tien punten uit acht wedstrijden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws