VAR bespaart tobbend Newcastle United meer rampspoed na overname

VAR bespaart tobbend Newcastle United meer rampspoed na overname

Gepubliceerd: zaterdag 23 oktober 2021 om 17:53za 23-10-2021 om 17:53

Het veelbesproken Newcastle United blijft in de degradatiezone van de Premier League bungelen. The Magpies hebben zaterdag een puntje overgehouden aan het uitduel met Crystal Palace. 

Nadat de eerste wedstrijd sinds de overname door een steenrijk Saudisch consortium verloren ging tegen Tottenham Hotspur, werd manager Steve Bruce bedankt voor bewezen diensten. Graeme Jones had zaterdag op interimbasis de leiding op Selhurst Park.

Hij zag hoe de redelijk gelijk opgaande wedstrijd na een klein uur spelen werd opengebroken door Christian Benteke. Callum Wilson repareerde die schade niet veel later met een fenomenale omhaal. Daar bleef het ook bij, ondanks een late treffer van opnieuw Benteke: deze werd afgekeurd door de VAR, waardoor beide teams het met een 1-1 gelijkspel moeten doen.

Hier heeft Newcastle United echter niet veel aan. De ambitieuze club staat in punten gelijk met Burnley, maar blijft de nummer negentien van Engeland, met alleen Norwich City onder zich. The Canaries verloren eerder op de zaterdag met liefst 7-0 van Chelsea.

Overige uitslagen
Leeds United-Wolverhampton Wanderers 1-1
Everton-Watford 2-5
Southampton-Burnley 2-2

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws