Twente onderuit door fout: 'Veel punten opgeleverd, maar nu is hij de schlemiel'

Twente onderuit door fout: 'Veel punten opgeleverd, maar nu is hij de schlemiel'

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 15:30zo 24-10-2021 om 15:30

Ron Jans en Robin Pröpper balen als een stekker van de nederlaag van FC Twente tegen NEC (1-2). Een fout van de verdediger kost de thuisploeg de kop, aldus de trainer.

Pröpper leidde de beslissende goal van NEC'er Javier Vet in. "Hij heeft ons dit seizoen ook fantastisch punten opgeleverd, maar nu is-ie een beetje de schlemiel. De tweede goal zag er niet goed uit", zegt Jans op de clubsite over zijn verdediger.

"Voetballend gezien wilde het vandaag niet", reageert Pröpper, die het boetekleed aantrekt na zijn fout. "Ik nam de bal niet goed aan en was hem daarna kwijt. Als ik daar de bal goed aanneem, is er niks aan de hand. Het was een waardeloos doelpunt, dat mag mij niet gebeuren."

"NEC zat er goed op, voornamelijk in de eerste helft", voegt Pröpper eraan toe. "Maar we gaven op dat moment niet veel weg. We hadden vandaag niet hoeven verliezen. Als je ook kijkt hoeveel honderd procent kansen wij hebben gehad... Zij creëren, op het foutje van mij na, geen enkele kans. Dan is dit wel zuur."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws