'Niet vergeten dat Ajax dinsdagavond speelde en wij op donderdagavond'

'Niet vergeten dat Ajax dinsdagavond speelde en wij op donderdagavond'

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 20:44zo 24-10-2021 om 20:44

Zichtbaar chagrijnig stond Mario Götze voor de camera na de 5-0 nederlaag van PSV tegen Ajax. Hoewel Ajax in alle opzichten superieur is, weigert hij de titelstrijd op te geven.

Na de nederlaag tegen AS Monaco in de Europa League volgde zondag tegen Ajax een nieuwe klap voor PSV. "Ze moeten nog in de Champions League spelen. Het zal ook voor hen zwaar worden omdat ze het hele seizoen op een hoog niveau moeten spelen. We moeten hopen, erin geloven en hard werken. Het is pas klaar als het echt klaar is, en dat is pas aan het einde van het seizoen", zegt Götze tegen ESPN.

Götze kijkt onder meer naar de rustperiode van PSV in vergelijking met die van Ajax. "Je moet niet vergeten dat Ajax op dinsdagavond heeft gespeeld en wij op donderdagavond, dat is niet ideaal. Het was beter als dat anders was geweest. Misschien krijgen ze nog een zwakke fase en ze moeten ook in de Champions League spelen. Dus het zal nog lastig worden. Je moet hopen, geloven en werken. Het is pas voorbij als het voorbij is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws