Eredivisie-flops: vier spelers van PSV, ook Spartaan, AZ'er en Heraclied

Eredivisie-flops: vier spelers van PSV, ook Spartaan, AZ'er en Heraclied

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 11:00ma 25-10-2021 om 11:00

Laatste update: maandag 25 oktober 2021 om 11:35ma 25-10-2021 om 11:35

Zoals verwacht is PSV hofleverancier van de wekelijkse floplijst van VoetbalPrimeur. Hoe kan dat ook anders na de ontluisterende 5-0 nederlaag bij Ajax, maar ook andere clubs komen niet ongeschonden uit de strijd.

Rai Vloet (Heracles Almelo): Niet schlemielig, gewoon een tikkeltje arrogant door een penalty bij deze stand zo te willen nemen. Vloet miste zijn panenka, werd uitgelachen en zag zijn ploeg in blessuretijd verliezen van de hekkensluiter.

Giovanni Troupée (FC Twente): Een zeer matige wedstrijd van de back van Twente, die voor rust ontsnapte aan rood door te hard spel. Ron Jans zag na 45 minuten spelen genoeg.

André Ramalho (PSV): De doorgaans betrouwbare Ramalho werd tegen Ajax een aantal keren pijnlijk afgetroefd door Dusan Tadic en Sébastien Haller. Ramalho was sterk bij corners, verdedigend was het verder ondermaats. De snelheid van de Braziliaan is een zwakke plek.

Joël Drommel (PSV): Het is te makkelijk om Drommel de schuld te geven van de vijf tegengoals, maar als doelman mag je ook wel eens iets pakken. De ballen vlogen er te makkelijk in. Drommel heeft zich bij PSV nog niet bewezen als puntenpakker.

Emil Hansson (Fortuna): Hansson werd door Fortuna vol trots gepresenteerd, maar het Limburgse avontuur is nog geen succes. Op de trainingen maakt Hansson indruk, in wedstrijden is dat niet het geval. Het krediet van Hansson begint langzaam op te raken.

Vito van Crooy (Sparta): Het lukt al weken niet voor Van Crooy en ook tegen RKC kwam er van hem geen gevaar uit. Van Crooy zit in een vormdip, zoveel is duidelijk.

Mario Götze (PSV): Götze schitterde tegen Ajax in afwezigheid. Hij zou het creatieve brein moeten zijn die de geniale passjes verstuurt, maar speelde in de Johan Cruijff Arena werkelijk niets klaar. Het loopt al weken niet bij Super Mario.

Vangelis Pavlidis (AZ): Het gaat te ver om Pavlidis tot opperflop te bestempelen, maar de realiteit is ook dat de AZ-spits wel erg veel kansen nodig heeft om tot een goal te komen. De wissel Pavlidis/Aboukhlal was veelzeggend.

Eran Zahavi (PSV): De man waarvan gezegd werd dat hij de Eredivisie aan flarden zou spelen, begint langzaam zelf aan flarden gespeeld te worden. Zahavi bakte er ook tegen Ajax weinig van en staat inmiddels al een maand droog. Slechte cijfers voor een spits die drie miljoen euro per jaar verdient.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws