Telegraaf wakkert geruchten aan, Verbeek berust: Kijk maar naar Van Bommel

Telegraaf wakkert geruchten aan, Verbeek berust: "Kijk maar naar Van Bommel"

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 23:41wo 27-10-2021 om 23:41

Gertjan Verbeek blijft kwakkelen bij Almere City, dat voorlaatste staat in de Keuken Kampioen Divisie en woensdagavond ook uit de KNVB Beker vloog. De Telegraaf weet te melden dat Verbeek 'moet vrezen voor zijn baan' en de ervaren trainer zelf lijkt ook al rekening te houden met een mogelijk ontslag.

Almere City verloor zijn laatste vier competitiewedstrijden en kreeg woensdagavond ook geen poot aan de grond tegen Go Ahead Eagles. De jongste profclub van Nederland wilde vorig seizoen al het laatste stapje naar de Eredivisie zetten en ontsloeg Ole Tobiasen toen de klad er even inkwam. Mogelijk wacht Verbeek – deze zomer ingestapt nadat hij ruim één jaar zonder club zat – een vergelijkbaar lot: 'de trainerscarrière van Gertjan Verbeek dreigt als een nachtkaars uit te gaan', concludeert De Telegraaf.

Verbeek vindt het niet meer dan logisch dat er vraagtekens rondom zijn positie ontstaan. "Ik weet hoe het in de voetballerij werkt. Je hoeft mij niet te vertellen, dat er altijd mensen zijn, die naar de trainer wijzen. Kijk maar naar Van Bommel (zondag ontslagen door VfL Wolfsburg, red.)", wordt hij geciteerd door de ochtendkrant. "Dat is een ander niveau, maar de processen werken hetzelfde. Ik heb nog nooit zo laag gestaan in mijn hele carrière als speler en trainer."

Almere City krijgt een paar dagen extra de tijd om te herstellen van de midweekse inspanningen. Helmond Sport – dat met 4-0 verloor bij FC Groningen en ook uit de beker werd geknikkerd – is maandag de volgende tegenstander in de competitie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws