Heracles 'op het randje': 'We moesten het vies spelen, daar kan Ajax niet tegen'

Heracles 'op het randje': 'We moesten het vies spelen, daar kan Ajax niet tegen'

31-10-2021 09:56
102

Frank Wormuth denkt dat er zaterdag nog meer in had gezeten voor Heracles Almelo tegen Ajax. De Eredivisie-koploper had het moeilijk met de stevige aanpak van de thuisploeg, zag ook Delano Burgzorg.

"Wij hebben de beste kansen gehad, maar Ajax had ook genoeg kansen", vertelt Wormuth voor de camera van ESPN. "Ik was na de wedstrijd niet zo gelukkig met een punt. We hadden echt nog de mogelijkheid om een doelpunt te maken. Na 85 minuten krijgen we nog een grote kans. Je moet hem dan eigenlijk maken, dan was alles goed geweest."

Vooral Burgzorg had de drie punten in het Erve Asito kunnen houden. De vleugelaanvaller toont zich kritisch na afloop. "We hadden eigenlijk wel kunnen winnen. Ik had twee mogelijkheden dat ik een op een of twee tegen een kwam. Als ik het gewoon beter uitspeel, zijn het honderd procent kansen."

Burgzorg geeft toe dat Heracles 'op het randje' speelde tegen Heracles. "Het was een vechtwedstrijd. We moesten het een beetje vies spelen. Daar kunnen ze niet tegen. Elke keer wat pijn doen met een vieze overtreding, een beetje praten, een beetje uit de wedstrijd halen. Dat hebben we gewoon gedaan."