Linssen 'wil niet veel zeggen': Vandaag was er echt geen bal aan

Linssen 'wil niet veel zeggen': "Vandaag was er echt geen bal aan"

31-10-2021 15:13
42

Feyenoord versloeg stadgenoot Sparta met 1-0, maar Bryan Linssen houdt verder weinig warme gevoels over aan het duel. De Limburger was grotendeels onzichtbaar op Het Kasteel en miste een grote kans kort voordat hij werd afgelost door matchwinner Cyriel Dessers.

"Je hebt weleens nederlagen waarover je niet meer wil praten. Nu winnen we, maar wil ik er eigenlijk ook niet te veel woorden aan vuilmaken. Dus ik weet niet waar je het over wil hebben, maar ik was niet van plan heel veel te zeggen", grapt Linssen voor de camera van ESPN.

"Vandaag was er echt geen bal aan", vervolgt de aanvaller, die naar Sparta wijst. "Voor een leuke wedstrijd heb je twee teams nodig. Dat klinkt negatief richting Sparta, maar dat bedoel ik niet zo. Zij spelen gewoon een prima wedstrijd, maar die lange ballen zijn vervelend. Er hoeft er maar eentje fout te vallen... Ze spelen veel terug en elke bal die ze krijgen, knallen ze weg."

Linssen kreeg in de tweede helft alsnog een grote mogelijkheid op de openingstreffer. "Die moet zitten en daar baal ik van." Niet veel later maakte hij plaats voor Dessers, die Feyenoord in blessuretijd drie punten schonk. Dat zijn vervanger het verschil maakte, zit Linssen 'helemaal niet' dwars. "Maar ik heb weleens leukere wedstrijden gevoetbald", besluit hij.