Te Kloese 'niet om baan verlegen': 'Zou het wel weten tussen Chivas en Feyenoord'

Te Kloese 'niet om baan verlegen': 'Zou het wel weten tussen Chivas en Feyenoord'

02-11-2021 08:42
69

Hans Westerhof heeft louter lof voor Dennis te Kloese, die de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord moet worden. De oud-trainer werkte in Mexico jarenlang samen met de 47-jarige jurist en beleidsbepaler.

"Dennis is niet een man die om een baantje verlegen zit", zegt Westerhof in De Telegraaf. "Hij kon de afgelopen jaren naar tal van clubs gaan. Chivas in Mexico heeft hem ook willen terughalen, maar hij bleef op de plek waar hij zat. In Los Angeles zit hij goed, in Mexico kan hij een prachtig leven leiden en ik zou het wel weten als ik de keuze had tussen Chivas en Feyenoord."

Westerhof wil verder niet uitweiden over de lastige klus die Te Kloese in De Kuip wacht, maar uit wel zijn bewondering voor het werk van zijn landgenoot. "Hij heeft een goed stel hersens en pakt dingen aan. Hij spreekt zijn talen en leverde goed werk af. Tot op de dag van vandaag heb ik contact met hem", aldus Westerhof, die toegeeft dat Te Kloese ook in de afgelopen 24 uur contact met hem zocht.

Te Kloese is momenteel general manager van LA Galaxy. Volgens De Telegraaf is hij al mondeling akkoord met Feyenoord, waar hij vanaf 1 januari aan de slag moet gaan als opvolger van Mark Koevermans.