Van der Sar deelt complimenten uit bij Ajax: 'Dat doen we ook buiten het veld'

Van der Sar deelt complimenten uit bij Ajax: 'Dat doen we ook buiten het veld'

04-11-2021 17:51
41

Ajax-directeur Edwin van der Sar is uiteraard blij met de Champions League-overwintering van de Amsterdammers. De oud-doelman hoopt op een mooi restant van het seizoen.

Daags na de Ajax-overwinning bij Borussia Dortmund is Van der Sar telefonisch te gast bij de Coen en Sander Show. "Ik ben erg blij dat we door zijn naar de laatste zestien, in competitie staan we ook bovenaan", vertelt de directeur. "Laten we hopen dat we er weer een mooi jaar van kunnen maken. Het is alleen nog een hele lange weg die we hebben te gaan."

Vervolgens blikt Van der Sar terug op zijn avond in het Signal Iduna Park. "Bij die 1-1 sla je natuurlijk een zuchtje van verlichting en dan bij die 1-2 ga je wel even los. Iedereen was heel blij en we zijn elkaar in de armen gevallen.'

Van der Sar deelt ook complimenten uit aan commercieel directeur Menno Geelen en financieel directeur Susan Lenderink. "Maar ook aan de media-afdeling. Het gaat ook om de jonge mensen die we een kans geven, niet alleen op, maar ook buiten het veld."