Kwakman-kritiek weerlegd: 'Interesseert me niet wat dat soort mensen zeggen'

Kwakman-kritiek weerlegd: 'Interesseert me niet wat dat soort mensen zeggen'

05-11-2021 14:16
25

Michael Brouwer ligt niet wakker van de kritiek van Kees Kwakman. De ESPN-analist vindt dat Brouwer meevoetballend tekortschiet bij FC Emmen.

Met elf tegengoals na dertien wedstrijden is Brouwer momenteel de minst gepasseerde doelman van de Keuken Kampioen Divisie. Toch had Kwakman bij ESPN kritiek: de oud-middenvelder vindt dat Brouwer aan de bal beter moet. "Heel eerlijk gezegd interesseert het me niet wat dat soort mensen zeggen", reageert de goalie voor de camera van RTV Drenthe.

Wedden

Meer odds

"Ik vind hem (Kwakman, red.) best wel capabel, als ik hem hoor. Maar ik weet hoe een wedstrijd gaat en ik voel dat", vervolgt Brouwer. "Soms sta je onder druk en moet je sneller een bal terugkrijgen. Dan lijkt het alsof ik een fout maak, maar je moet niet altijd met het vingertje naar de keeper wijzen."

Emmen huurt Brouwer dit seizoen van Heracles Almelo. Daar zou de 28-jarige sluitpost eigenlijk de tweede doelman achter Janis Blaswich zijn. Tot nu toe stond Brouwer bij alle duels van Emmen dit seizoen onder de lat.