Net voor de maatregelen ingaan: Eindhoven en Dordrecht trappen half uur eerder af

Net voor de maatregelen ingaan: Eindhoven en Dordrecht trappen half uur eerder af

12-11-2021 21:47
25

FC Eindhoven en FC Dordrecht kunnen zaterdag nog met publiek voetballen. De Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd is verplaatst naar 16.00 uur, twee uur voordat de nieuwe coronamaatregelen ingaan.

Het treffen stond oorspronkelijk ingepland voor 16.30 uur, maar is met een half uur vervroegd, heeft FC Dordrecht bevestigd via de officiële kanalen. Doordat beide teams normaal gesproken voor 18.00 uur klaar zijn, kan er nog publiek naar het Jan Louwers Stadion komen. 'FC Dordrecht betreurt de situatie omdat het in moeilijke tijden voor de samenleving juist een belangrijke rol speelt de regio een plek te bieden waar mensen met gezelligheid kunnen genieten van de sport. Daarnaast heeft de club altijd gestreefd om de coronamaatregelen zo goed mogelijk uit te voeren in het stadion', laten De Schapenkoppen weten.

Wedden

Meer odds

FC Eindhoven-FC Dordrecht is één van de zes Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden die tijdens dit interlandweekend gespeeld worden. Vrijdagavond spelen TOP Oss en Helmond Sport, ook onder toeziend oog van publiek. Zondag en maandag volgen De Graafschap-Telstar, ADO Den Haag - VVV-Venlo, Excelsior-Almere City en MVV-FC Den Bosch.