Ten Hag over Onana: 'Niet aan mij, maar aan Marc, die beslissingen zijn genomen'

Ten Hag over Onana: 'Niet aan mij, maar aan Marc, die beslissingen zijn genomen'

14-11-2021 11:30 Laatste update: 15:24
82

Erik ten Hag rekent erop dat Andre Onana zal vertrekken bij Ajax. De doelman wil zijn contract niet verlengen en zou een akkoord hebben met Internazionale. Ten Hag legt de bal bij Marc Overmars, die niet van plan lijkt nog een poging te wagen om hem te behouden.

Onana werd voor negen maanden geschorst vanwege het gebruik van het verboden middel furosemide. Veel supporters vinden dat de doelman uit loyaliteit zijn aflopende contract moet verlengen om zijn marktwaarde op te krikken de financiële schade voor Ajax beperkt te houden.

Wedden

Meer odds

Ten Hag heeft Onana weer bij de selectie gehaald. "Natuurlijk zijn we niet blij dat hij zijn contract niet wil verlengen, maar hij staat onder contract bij Ajax en heeft nog steeds de motivatie om honderd procent te leveren. Daar moeten we gebruik van maken. We stellen het team op dat het beste is", zegt Ten Hag bij Goedemorgen Oranje op ESPN.

Of Ajax nog een poging gaat wagen? "Het is niet aan mij, maar aan Marc. Ik denk van niet, die beslissingen zijn genomen. Ik moet met deze selectie aan de slag en resultaat halen op dit moment. Of hij weggaat? Dat denk ik wel. Niet nu, maar in de zomer."