Rai Vloet is gearresteerd door de politie na dodelijk ongeluk op de A4

Rai Vloet is gearresteerd door de politie na dodelijk ongeluk op de A4

14-11-2021 15:52
342

Rai Vloet is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden door de politie. De aanvallende middenvelder van Heracles Almelo was betrokken bij een dodelijk ongeluk op de A4 bij Hoofddorp.

Dat heeft Tim Gilissen, technisch directeur van de club, bevestigd tegenover De Telegraaf. "Wij zijn op de hoogte gebracht dat Rai Vloet betrokken is bij een dodelijk ongeval", laat hij weten. "Wij zijn er enorm van geschrokken. Ons medeleven gaat uit naar de familie die het slachtoffer is geworden. En verder kunnen wij op dit moment niet nader ingaan op de situatie omdat we heel veel nog niet weten."

In de nacht van zaterdag op zondag botste een auto met twee inzittenden op een andere auto. Daarin zaten vier mensen: een man, een vrouw en twee kinderen. Een vierjarig jongetje uit Zoetermeer raakte bij het ongeluk zwaargewond en overleed even later in het ziekenhuis. Het is niet duidelijk of Vloet de bestuurder van de auto was die op de andere auto botste.

Hij behoort wel tot het tweetal dat volgens de politie het ongeluk zou hebben veroorzaakt en dus is hij, net als de andere inzittende van de auto, opgepakt. De twee zouden mogelijk onder invloed zijn geweest en zitten op dit moment nog vast. Op het politiebureau worden ze verhoord, terwijl experts onderzoek doen op de plaats van het ongeval. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.