Meetrainende Ould-Chikh maakt indruk: 'Bij hem druipt het voetbal er vanaf'

Meetrainende Ould-Chikh maakt indruk: 'Bij hem druipt het voetbal er vanaf'

18-11-2021 19:09
19

FC Volendam-trainer Wim Jonk ziet dat 'het voetbal er vanaf druipt' bij Bilal Ould-Chikh. Het voormalig supertalent traint de komende weken mee bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Jonk sluit niet uit dat Ould-Chikh later een contract gaat tekenen.

Deze week maakte Volendam bekend dat Ould-Chikh voorlopig meetraint om aan zijn fysieke gesteldheid te werken. "Hij heeft zelf aangegeven: laat me eerst maar gewoon een aantal weken of maanden mijn lichaam weer goed leren kennen. Dan kijk ik wel hoe ik ervoor sta", legt Jonk uit tegenover NH Nieuws. "Daarna kijken we hoe we het samen gaan invullen."

De kans lijkt dus aanwezig dat Ould-Chikh een contract gaat tekenen bij Volendam. "Bij Bilal druipt het voetbal er natuurlijk vanaf. Maar hoe graag wil hij iets investeren in zichzelf en kan hij dingen die geweest zijn achter zich laten?", vraagt Jonk zich hardop af. "Hij moet een nieuw boek gaan openslaan. Wij zien natuurlijk dat hij een goede speler is. Als hij op niveau is, kan Bilal een meerwaarde voor ons zijn."

Ould-Chikh speelde in het verleden voor clubs als FC Twente, Benfica en FC Utrecht. De 24-jarige aanvaller stond te boek als een groot talent, maar hij kon zijn belofte nog niet inlossen.