Heerenveen bevestigt interesse in KKD-topschutter: Maak ik geen geheim van

Heerenveen bevestigt interesse in KKD-topschutter: "Maak ik geen geheim van"

19-11-2021 12:15
54

SC Heerenveen heeft zijn oog laten vallen op Keuken Kampioen Divisie-topscorer Thijs Dallinga, dit seizoen al goed voor zeventien doelpunten. Pikant genoeg was het juist de later naar Heerenveen vertrokken technisch manager Ferry de Haan, die Dallinga naar Excelsior heeft gehaald.

De huidige nummer twaalf van de Eredivisie hoopt in januari een extra spits binnen te halen. "Dat is een belangrijke wens, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Daar is ook nog budget voor", aldus De Haan in gesprek met Voetbal International. Dallinga is na zijn doelpuntenexplosie in Kralingen op de Friese radar beland. "We volgen hem ook met belangstelling, daar maak ik geen geheim van."

De Haan wil niet 'overhaasten' na de eerste maanden van het seizoen. "Hij speelt er nog geen half jaar. Maar een speler die er na vijftien wedstrijden zeventien in heeft liggen is natuurlijk interessant." Heerenveen heeft bovendien een belangrijke troef in handen, mocht de strijd om de 21-jarige Groninger inderdaad losbarsten, knipoogt De Haan. "Ik weet natuurlijk wat er in zijn contract staat."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie