Denneboom ziet Speler van de Week bij Feyenoord: 'Eén van belangrijkste spelers'

Denneboom ziet Speler van de Week bij Feyenoord: 'Eén van belangrijkste spelers'

22-11-2021 09:46
51

Romano Denneboom benoemt Bryan Linssen tot Speler van de Week in de Eredivisie. De aanvaller van Feyenoord was tegen PEC Zwolle goed voor twee goals. Denneboom is ook onder de indruk van Ibrahim Sangaré.

Denneboom mocht dit weekend het Elftal van de Week samenstellen namens De Telegraaf. De oud-aanvaller van onder meer sc Heerenveen, Willem II en FC Twente vindt dat Linssen de beste prestatie leverde in dit Eredivisie-weekend. "Het is knap hoe hij zich steeds maar weer aanpast aan een hoger niveau", stelt Denneboom. "Hij had het moeilijk in het begin bij Feyenoord, maar nu is hij één van de belangrijkste spelers op een positie die niet eens de zijne is, van nature."

Wedden

Meer odds

PSV-middenvelder Sangaré behoort ook tot het Elftal van de Week van de geboren Schiedammer. "Hij is op het moment heel goed. Hij maakte een schitterende goal tegen Vitesse, bij een bal die hij ook De Herdgang op had kunnen schieten", stelt de enkelvoudig Oranje-international. "Hij heeft best wel wat kritiek gehad en dat krijg je als speler hoe dan ook wel mee. Hij heeft veel onderscheppingen en belangrijk: hij levert ze dan ook gelijk weer in bij de goede kleur. Dat is een speler die je mist, wanneer je hem twee of drie weken níét tot de beschikking hebt."