Berghuis geeft duidelijk signaal af bij Ajax: 'De druk staat er gewoon op'

Berghuis geeft duidelijk signaal af bij Ajax: 'De druk staat er gewoon op'

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 21:12di 23-11-2021 om 21:12

Ondanks dat Ajax al zeker is van Champions League-overwintering, staat de druk er bij de Amsterdammers gewoon op tegen Besiktas. Dat onderstreept Steven Berghuis een dag voor het duel op de persconferentie.

De 29-jarige linkspoot is erop gebrand dat Ajax een overwinning boekt bij Besiktas. De Amsterdammers hebben aan een punt genoeg om groepswinst veilig te stellen. "We zijn allemaal competitieve mensen, dus spelen we gewoon om te winnen", is Berghuis duidelijk tegen het aanwezige journaille.

"De druk staat er morgen (woensdag, red.) ook gewoon op. Het maakt misschien een klein verschil dat het ticket voor de volgende ronde al binnen is, maar je speelt Champions League", gaat Berghuis verder. "De speciale ballen zijn er weer en het stadion is weer aangekleed met de Champions League-stickers. Dat zorgt al voor druk."

Berghuis is niet bang voor de supporters van Besiktas, die normaliter flink tekeer gaan. "Als het fluitsignaal gaat ben je daar niet veel mee bezig. We moeten onverstoorbaar zijn, niet reageren en ons richten op wat we als team moeten doen. We hebben wel vaker zo'n podium gespeeld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws