Ramalho geconfronteerd met Schmidt-uitspraak: 'Zei hij dat? Geen idee waarom'

Ramalho geconfronteerd met Schmidt-uitspraak: 'Zei hij dat? Geen idee waarom'

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 15:54wo 24-11-2021 om 15:54

André Ramalho gelooft nog helemaal in de landstitel bij PSV. Naar eigen zeggen is dat bij zijn teamgenoten ook het geval. Ramalho heeft dan ook 'geen idee' waarom de titelrace volgens trainer Roger Schmidt 80-20 procent in het voordeel van Ajax is.

"Ons doel is heel duidelijk; kampioen worden", stelt Ramalho in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Of dat mogelijk is? Natuurlijk. Wij zijn nooit gestopt daarin te geloven. Deze club verdient het en moet sowieso altijd in de top spelen. We hebben een team met heel veel kwaliteiten en ik weet zeker dat we de titel kunnen pakken."

Vervolgens wordt Ramalho geconfronteerd met een uitspraak van Schmidt. De Duitser zei na de wedstrijd tegen Ajax (5-0) dat de Amsterdammers een stuk meer kans maken op de landstitel. "Heeft de trainer gezegd dat de titelrace 80-20 procent in het voordeel van Ajax is? Geen idee waarom, maar ik ken hem, mezelf en onze spelers. Wij geloven allemaal dat we kampioen kunnen worden", stelt Ramalho.

"Mensen praten soms te snel en te veel. Nadat wij van Ajax hadden verloren en vier punten achter stonden, zou het al gespeeld zijn", gaat de Braziliaanse verdediger verder. "Maar hoe kun je dat nu zeggen na tien speelronden? Wij weten dat de spelers van Ajax na dat duel met ons echt niet dachten dat ze al kampioen waren. En wij dachten: Het was maar één wedstrijd, we krijgen ze nog thuis en alles is nog mogelijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws