'Groningen-talent maakt indruk bij Oranje Onder-19: Birmingham toont interesse'

'Groningen-talent maakt indruk bij Oranje Onder-19: Birmingham toont interesse'

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 17:05vr 26-11-2021 om 17:05

Bjorn Meijer staat in de belangstelling van Birmingham City. De achttienjarige linksback van FC Groningen, die pas een paar wedstrijden in de hoofdmacht achter zijn naam heeft staan, speelde zich bij Oranje Onder-19 in de kijker.

Volgens Voetbal International is Birmingham gecharmeerd geraakt van Meijer toen deze met Oranje Onder-19 tegen de leeftijdsgenoten van Cyprus en Moldavië speelde. De linksback kwam in beide EK-kwalificatieduels in actie. Mark-Jan Fledderus, de technisch directeur van FC Groningen, heeft laten weten dat er nog geen officieel bod op de talentvolle verdediger is uitgebracht.

Het is dus nog even afwachten of The Blues hun interesse doorzetten. Wellicht wachten ze tot Meijer zijn aantal van vijf optredens in het eerste van Groningen wat heeft opgevijzeld. Op dit moment concurreert hij met Bart van Hintum en Yahya Kalley om een plekje in het basiselftal van trainer Danny Buijs.

Groningen kan een mooie transfersom vragen voor Meijer, die nog tot medio 2023 vastligt. Daarnaast heeft de club een optie om die verbintenis met een jaar te verlengen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws