Feyenoord bevestigt langverwacht Te Kloese-nieuws: 'Onmogelijk om nee te zeggen'

Feyenoord bevestigt langverwacht Te Kloese-nieuws: 'Onmogelijk om nee te zeggen'

27-11-2021 18:02 Laatste update: 18:12
58

Feyenoord heeft definitief een opvolger voor algemeen directeur Mark Koevermans gevonden. Dennis te Kloese komt over van het Amerikaanse Los Angeles Galaxy, maakt de club zaterdag bekend.

Financieel directeur Pieter Smorenburg neemt per 1 december tijdelijk de taken van Koevermans over, Te Kloese begint medio januari, meldt Feyenoord via de clubkanalen. De 47-jarige Bussumer liet eerder deze week al weten dat hij zou instappen en is nu officieel gepresenteerd in De Kuip. "Het was voor mij onmogelijk om nee te zeggen tegen Feyenoord", laat hij weten.

Te Kloese was in een ver verleden scout van Ajax en maakte daarna carrière in Mexico en de Verenigde Staten. "Feyenoord is een schitterende club met een prachtige geschiedenis, een fantastische en trouwe achterban en met volop mogelijkheden op een mooie toekomst. Natuurlijk weet ik dat er vele uitdagingen liggen. Deze ga ik vol overtuiging en enthousiasme aan door gebruik te maken van mijn langjarige ervaring."

Voorganger Koevermans was sinds eind 2019 in functie, maar maakte eind oktober zijn vertrek bekend. De oud-tennisser werd bedreigd en thuis belaagd, mede door zijn inspanningen voor een nieuw te bouwen Feyenoord-stadion.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie