LIVE-discussie: Willem II heeft Llonch terug tegen zwaar gehavend Go Ahead

LIVE-discussie: Willem II heeft Llonch terug tegen zwaar gehavend Go Ahead

Gepubliceerd: zaterdag 27 november 2021 om 20:50za 27-11-2021 om 20:50

Willem II hoopt de vrije val in de Eredivisie een halt toe te roepen in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Tilburgers kunnen weer beschikken over Pol Llonch, die hersteld is van een blessure.

De Spaanse middenvelder verdringt Godfried Roemeratoe naar de bank. Ook Emil Bergström is op de weg terug, maar voor hem komt de wedstrijd van zaterdagavond nog te vroeg. Met Freek Heerkens moet trainer Fred Grim ook nog altijd een andere verdediger missen. Zonder hem gleed Willem II de afgelopen weken flink af op de ranglijst. De Tricolers wisten sinds eind september zelfs niet meer te winnen en staan negende.

Dat is overigens nog wel twee plaatsen boven Go Ahead Eagles. De promovendus houdt zich knap staande op het hoogste niveau, maar coach Kees van Wonderen mist in Tilburg de nodige belangrijke krachten. Iñigo Córdoba en Joris Kramer zijn geschorst, terwijl Bas Kuipers, Marc Cardona, Ogechika Heil en Giannis-Fivos Bottas ontbreken vanwege blessures. Cuco Martina debuteert in de wedstrijdselectie, maar begint wel op de bank.

De opstellingen

Willem II: Wellenreuther, Owusu, Jenssen, Michelis, Köhn, Saddiki, Saglam, Llonch, Nunnely, Wriedt, Köhlert

Go Ahead Eagles: Hahn, Lucassen, Nauber, Idzes, Berden, Brouwers, Lidberg, Rommens, Oratmangoen, Deijl, Bakker

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws