'Van den Brom was achteraf in de kleedkamer genadeloos voor de jonge doelman'

'Van den Brom was achteraf in de kleedkamer genadeloos voor de jonge doelman'

29-11-2021 15:17
19

Racing Genk-trainer John van den Brom heeft zondag een nieuwe tik moeten incasseren: thuis tegen regerend landskampioen werd in de slotfase een 2-1 voorsprong weggegeven, met een 2-3 nederlaag tot gevolg. Volgens de Belgische pers heeft het vervolgens flink gedonderd in de Cristal Arena.

Genk speelde nota bene één helft lang tegen tien spelers, na een rode kaart voor Ignace Van Der Brempt. "Ik word hier gewoon moedeloos van", wordt Van den Brom geciteerd door Het Laatste Nieuws. "Totaal onnodig om die match alwéér uit handen te geven. Achterin creëren we zelf onzekerheid door vrije ballen slecht te verwerken."

Van den Brom leek hiermee te doelen op keeper Maarten Vandevoordt, die één van de drie tegengoals inleidde met balverlies. Volgens HLN kreeg de sluitpost dat na afloop ook te horen. 'Van den Brom was achteraf in de kleedkamer genadeloos voor de jonge doelman.'

In België wordt al langere tijd gespeculeerd over de toekomst van de Amersfoorter, die vorig seizoen overkwam van FC Utrecht. Genk eindigde na een sterke eindsprint in punten gelijk met kampioen Club Brugge, maar komt dit seizoen niet verder dan plek tien. Zijn assistent Dennis Haar werd al geslachtofferd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie