Perez kritisch: 'Natuurlijk de vraag of dit geen weggegooid geld is voor PSV'

Perez kritisch: 'Natuurlijk de vraag of dit geen weggegooid geld is voor PSV'

Gepubliceerd: dinsdag 30 november 2021 om 11:16di 30-11-2021 om 11:16

Joël Drommel heeft Kenneth Perez en Hedwiges Maduro niet kunnen overtuigen in de eerste veertien Eredivisie-wedstrijden van het seizoen. De doelman van PSV krijgt van de ESPN-analisten een onvoldoende en een 5,5.

"Een onvoldoende, of zeg ik nu iets geks?", reageert Maduro in de studio van ESPN op de vraag welk rapportcijfer Drommel verdient. Hij ging zondag in de fout tegen sc Heerenveen, waardoor PSV twee punten liet liggen in Friesland (1-1). "Dit was geen blunder, maar een fout."

"Je mag van een keeper van PSV en het Nederlands elftal toch wel verwachten dat hij zo'n bal kan klemmen?", haakt Perez in. "Hij denkt dat André Ramalho ingrijpt, maar heeft dan nóg acht meter reactietijd..."

Perez is kritisch op Drommel. "Ik geef hem een 5,5. Hij is niet heel erg slecht, maar ook niet heel erg goed. Ik kan niet zeggen dat PSV een keeper heeft gehaald waar ze jaren mee vooruit kunnen. Hadden ze al dit geld wel moeten uitgeven, terwijl ze Lars Unnerstall (FC Twente, red.) in de selectie hadden? Het is natuurlijk wel de vraag of dit geen weggegooid geld is."

PSV betaalde afgelopen zomer 3,5 miljoen euro voor Drommel, die overkwam van FC Twente. In zijn eerste veertien Eredivisie-optredens incasseerde hij 21 doelpunten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Welk rapportcijfer geef jij Drommel?

10
4%
9
0%
8
1%
7
3%
6
20%
5
31%
4
24%
3
8%
2
2%
1
7%
(2025 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws