Het is niet zo dat ik echt nog hoop bij Ajax te komen spelen

"Het is niet zo dat ik echt nog hoop bij Ajax te komen spelen"

01-12-2021 09:55
26

Mocht Ajax zich melden, dan zegt Ché Nunnely niet meteen 'nee'. Al is het ook niet zo dat de aanvaller van Willem ll wacht op zijn oude club.

Nunnely speelde zeven jaar in de jeugd van Ajax en maakte twee jaar geleden de overstap naar Willem ll, waar hij het uitstekend doet. "Het is niet zo dat ik echt nog hoop bij Ajax te komen spelen. Mijn carrière loopt gewoon anders en als Ajax in een later stadium weer op mijn pad komt, dan zou ik niet denken: daar speelde ik vroeger, dus ik ga er niet weer heen. Ik zou denken: Ajax is altijd mijn club geweest. Je weet hoe het kan lopen in de voetballerij. Je kunt overal terechtkomen, dus het is niet zo dat ik echt wacht tot ik weer bij Ajax terechtkom. Wie weet, ooit", zegt Nunnely tegen Ajax Showtime.

Nunnely speelt donderdagavond met Willem ll tégen Ajax. De Amsterdammers kunnen hun borst natmaken. "Ik heb mijn snelheid en acties mee. Daarmee kom ik al ver. Ik sta met mijn rechterbeen op de rechterflank, dat is wat ouderwets. Ik probeer mezelf zo goed mogelijk te laten zien. Ik wil laten zien dat je nog met je rechterbeen op de rechterkant kan spelen."

"In een volle ArenA spelen is sowieso supermooi. Ik heb dat tot dusver maar één keer gedaan. De andere keer waren er ook geen fans in het stadion. Het is jammer, maar misschien is het voor ons wel een pluspuntje. In een volle ArenA is het toch lastiger als uitploeg", zegt Nunnely. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie